Annorlunda Londonhotell

london, cityÄr du en av dem som älskar att resa och bo på nya häftiga hotell? Då har du kommit helt rätt. Nyheter i hotellvärlden är alltid spännande och extra kul är det när man hitta något som verkligen sticker ut från mängden. Nu ska ett hotell där allt bara handlar om drycken gin öppna i London! 

Tidigare inlägg har handlat om att folk har olika smak på hotell. Det är minst sagt ett annorlunda hotell som är påväg att öppna i London, vilket de som gillar att uppleva nya saker med största sannolikhet kommer att tycka om. Kanske är det en passande nyårsresa?

Ginhotell på Portobello Road

Det är i Expressen Allt Om Resor som man kan läsa om det speciella hotellet med fokus på spritdrycken gin. Det kommer att öppnas i London den 16 december och hotellets fokus ligger på att gästerna ska kunna njuta av sin vistelse och dricka gin. Låter inte det helt fantastiskt? Hotellet kommer att heta ”The Distillery hotel” och finns i västra London på Portobello Road. Gästerna på hotellet kommer bland annat att få möjligheten till att lära sig mer om gin, dess smaker och dess historia. Hotellet består av fyra våningar och på bottenvåningen finns det en pub. På övriga våningar finns en spansk restaurang, en privat matsal med VIP-del och såklart hotellrum som gästerna kan bo i. Låter inte detta som en dröm för alla gin-älskare? Vill man åka dit så kan det dock vara smart att boka sin resa i god tid, hotellet är redan omåttligt populärt.

”Vi har redan fått bokningar på hotellet från hela Europa och även Sydafrika”, säger hotellets grundare enligt artikeln i Expressen.