Bo på vackra Elite Hotels

Elite Hotels är en av Sveriges största hotellkedjor med hotell i Sverige från norr till söder. Elite står för hög standard på sina hotell och alltid med förstklassig service. Hur vet man då att ett hotell är bra när man ska boka? Vad ska man kolla efter och tänka på? Det går vi igenom närmre här.

När du ska boka ett hotell för din resa finns det några saker du kan tänka på för att veta att du får ett hotell som du inte kommer bli missnöjd över. Bland annat bör du kolla på läge på hotellet, hur många stjärnor de har och även läsa recensioner från deras tidigare gäster. När du bor hos Elite Hotels kan du vara säker på att du alltid bor på ett bra hotell, läs mer här.

Hotellstjärnor är en riktlinje

Hotel,Sign,With,Stars,,3d,IllustrationHotellstjärnor går inte att lita på helt och hållet då detta klassificeringssystem skiljer sig i olika länder men i Sverige är det en hyfsat bra riktlinje för att ta reda på hotellets standard. Sverige är numera anslutet till det europeiska Hotelstars Union där stjärnorna följer samma standard. Detta ingår för alla hotell som är anslutna till Sveriges hotell- och restaurangföretagare. Stjärnornas uppgift är att tala om vad som finns på hotellet.

”’Deras uppgift är främst att berätta vilket utbud hotellet har” Enligt Vagabond.

Du kan se stjärnor som en riktlinje men det bästa är att läsa på om hotellets recensioner från tidigare gäster. Det finns flera olika recensionssajter och ofta finns det även med på hotellens egna hemsidor.